Evenwicht herstellen bij zieke dieren, dieren met letsel of trauma

Wanneer een dier niet gezond is door lichamelijke, mentale of emotionele stoornissen, dan werkt het zelfgenezend vermogen niet goed. Dit wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwicht in het energieveld van het dier, waardoor de levensenergie niet (goed) doorstroomt. Een energetische behandeling kan dan hierbij ondersteunend werken om het innerlijk evenwicht van het dier weer te herstellen.

Dieren staan dicht bij de natuur en zijn puur en zijn daarom heel ontvankelijk voor therapieën die dicht bij de natuur staan.

Tijdens een behandeling brengt het schonen van het energiesysteem en de helende energie evenwicht in het energiesysteem waardoor het dier dan een zetje krijgt om het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking te stellen. Je kunt als eigenaar vaak zelf zien tijdens een sessie dat het dier op de energie reageert; het dier komt tot rust, gaat gapen, sluit de ogen en gaat in z’n mandje liggen, het slaapt dieper, of het staat op om te drinken (om afvalstoffen af te voeren), je ziet spiertrekkingen in het lichaam wanneer het niet slaapt of het dier voelt zich opgewekt en gaat op onderzoek uit.

Een energetische behandeling kan een bijdrage leveren aan het herstel van het dier. Het is wel afhankelijk van hoe het dier hier zelf op reageert. Het zelfgenezend vermogen van het dier wordt tijdens een healing geactiveerd. Echter wanneer een dier zelf niet de wilskracht heeft, kan het lastig zijn, net zoals bij een mens.

Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik ook altijd aan een dierenarts te raadplegen.

Waarbij kan een healing helpen?

om pijn te verlichten
om trauma los te laten
het dier in balans brengen bij emotionele (gedrag) problemen
bijv. na overlijden van maatje/huisgenoot, familielid
om een laag immuunsysteem op te bouwen en te versterken
draagt bij aan genezing bij ontstekingen en blessures
draagt bij aan herstel bij letsel, ziekte en operaties, waardoor genezing sneller optreedt
verstoringen opruimen bij depressie, verkramping, spanning, angst

♡ Het brengt een gevoel van welzijn en rust en herstelt de innerlijke harmonie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *