ZelfLiefde is de key

Lief mens, ziekte, pijn, klachten, is een boodschap van je lichaam. Wat er van binnen bij je speelt (negatieve gedachtes, gevoelens en emoties) en hoe je met jezelf omgaat, je levensstijl: is er balans of ga je maar door?

De oorspronkelijke blauwdruk van ons lichaam/energiesysteem is gezond. Alleen een verziekend denkpatroon brengt het uit balans.
Het wegstoppen/ vermijden heeft geen zin, het komt toch iedere keer weer terug, want het blijft in ons systeem zitten.

Geef en gun jezelf wat je nodig hebt, ZelfLiefde is de key.

En onderdruk emoties niet, maar laat het toe, loop er niet voor weg, geef er ruimte aan. Dan komt het los.
De angst om controle te verliezen, angst overal voor, zit in ons denken.
Als je daar bewust van bent, kun je het gaan transformeren. Dit vraagt toewijding, focus en inzet. Het is een keuze, ga je het doen of blijf je in je oude patroon? Je weet/ervaart de consequenties van welke keuze je maakt.

Angst is informatie aan jezelf.

Daarom is het belangrijk om te gaan leven vanuit je hart i.p.v. uit je mind/ het denken(= oude patronen/oude herinneringen).
Geef jezelf Zelfliefde, dit betekent ook zorg voor je geest en lichaam.

Ik heb ooit de keuze gemaakt dit te doen. Emotionele stukken ga ik aan, deze week ook weer. Het geeft me inzichten, bewustwording en ik kan daar weer op inspelen in bepaalde situaties. Zo groei ik geestelijk en kom steeds verder. Ik word steeds meer mijn ware Zelf, en mijn oude patronen worden daardoor geneutraliseerd. Ik ben niet beter of anders dan ieder ander, het is een keuze die je maakt. En dat is een waar geschenk aan jezelf💖

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *