katje en hond heling welzijn voor dier en mens, energetisch therapeut, saskia tiemens, healing dieren, heling op afstand oudere dieren, balans, paard, healing. coach

Zachte heling oudere dieren

Jouw dier (kat, hond of paard) ontvangt de energie en de heling die het op dat moment nodig heeft. De heling is voor ieder dier uniek en werkt op fysiek of op een ander niveau, wat op dat moment het beste dient voor het dier, wat het nodig heeft. De healing wordt op afstand gegeven en is voor oudere dieren, dieren met epilepsie en voor oudere dieren die chronische klachten hebben. De healing brengt een gevoel van welzijn en rust.
Wanneer een healing heeft plaatsgevonden kunnen gaandeweg signalen worden opgemerkt, wat het de heling het dier heeft gebracht, deze signalen kunnen ook subtiel zijn.

Hoe gaat een heling op afstand voor oudere dieren?

We spreken een datum en tijdstip af voor de helingsessie, en stuur ik je een intakeformulier toe. Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, vraag ik om een foto van jouw dier waar het de camera inkijkt zodat ik zijn of haar ogen goed kan zien.
Mijn bevindingen en wat ik heb ervaren stuur ik na de healing via de mail naar je toe.

De healing duurt een half uur tot 45 minuten.

Bij ziekte en/.of lichamelijke klachten raad ik ook altijd aan een dierenarts te raadplegen.