*Welkom in mijn Gastenboek*

💛

Een berichtje achterlaten is Welkom

Lieve groet,
Saskia

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Dank voor het schrijven in het Gastenboek
4 berichten.
Annemieke Annemieke schreef op 26 december 2023 om 17:03
Saskia heeft ons heel fijn geholpen. Eerst onze toen 8 maanden oude pup ivm vervelende situaties die ze heeft gehad. Het was zo mooi om te zien hoe Onze pup zich helemaal overgaf tijdens de sessies. Toen ik zag wat het met haar deed heb ook ik drie sessies gehad. Ik liep al een jaar met burn-out en kwam maar niet verder. Doordat er bepaalde trauma’s met liefde zijn geheeld, werdt de weg weer vrijgemaakt voor nieuwe dingen. Ik voel me lichter en kan de situatie weer beter overzien. Ook durf ik weer nieuwe stappen te nemen. Zonder Saskia was dit zeker niet gelukt. Ik ben ongelofelijk dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Saskia neemt de tijd , doet alles met zoveel liefde en weet heel goed te onderbouwen wat er gebeurt en waarom. Nogmaals Saskia heel veel dank en veel liefs voor jou. Annemieke
Inge Inge schreef op 22 oktober 2023 om 18:25
Saskia heeft me met enkele sessies op afstand oa. geholpen tijdens de rouwperiode van één van mijn ouders. Het opgejaagde gevoel en het enorme verdriet dat ik had is hierdoor heel erg verzacht. Ook had ik juist een diagnose gekregen over mijn gezondheid die toch wel schokkend was voor mij. Het heeft me de moed gegeven om verder te gaan en niet constant te blijven piekeren over het overlijden en mijn gezondheid. Door deze sessies heb ik een enorme innerlijke rust gekregen en die rust is goud waard! Moest ik terug een moeilijke periode krijgen in mijn leven dan contacteer ik haar zeker terug.
Mariska Mariska schreef op 27 januari 2022 om 15:23
In oktober 2021 heb ik een fijne reading/healing op afstand mogen ontvangen van Saskia. Het bracht me terug bij mijn kern, mijn moederschap en mijn verlangens in een tijd vol spanning en vraagtekens. Deze lichtheid gaf me de ruimte om mezelf verder te gaan ontwikkelen, waardoor de verdere weg opent. Dank Saskia voor deze mooie ervaring en de verdere uitwerking daarvan!
Richlinde Richlinde uit Susteren schreef op 6 januari 2022 om 15:47
Een bijzondere en positieve ervaring met een geweldig resultaat. Saskia heeft onze beide honden (een oudere en een puppy) geholpen in het proces van gewenning aan elkaar en aan de nieuwe situatie toen de puppy in ons gezin kwam. De onzekerheden en klachten (blokkades) die zij heeft weggehaald en de rust (licht) wat ervoor in de plaats is gekomen, heeft geleid tot zichtbaar meer harmonie en gevoel van veiligheid. Saskia is heel toegankelijk, vriendelijk en professioneel. Ze geeft uitgebreid verslag, zowel telefonisch als schriftelijk van de healing. Mooi, bijzonder en absoluut de investering waard.