Wat is energetische behandeling

Energetische behandeling is het schonen en herstellen van jouw energiesysteem, zodat de vitale levensenergie weer goed kan doorstromen. En je daardoor weer in balans gaat komen en je je beter gaat voelen, fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal. Healing betekent heel worden, herstel van balans tussen lichaam, geest en ziel. In de vorm van Healing, Reading en Coaching bevorder ik het welzijn van jou of jouw dier.

En ik nodig je uit om bewust de keuze te maken om jezelf te gaan waarnemen en eerlijk naar jouzelf te kijken. Met het doel om terug te komen bij je ware natuur. Dan kunnen we samen positieve resultaten bereiken.
Wanneer er weerstand is bij je, je kijkt je emoties niet aan, dan werkt de heling niet goed, omdat je het tegenhoudt.
Het gaat erom dat je Je gedachtes, ingesleten gewoontes en emoties gaat omarmen. Dit is een daad van liefde. Zodat je ze kunt verwerken en los kunt gaan laten, en je daardoor je lichter gaat voelen.
Als je dat niet doet, bepaalt het je leven.
“If you feel, you heal”.

In mijn visie is trauma/ oud zeer (= onze beleving en waarneming van geschiedenissen, personen en ervaringen in ons leven) – een opeenstapeling van energie: dit zijn gevoelens, emoties, gedachtes en overtuigingen die we hebben. En die worden ergens opgeslagen in ons energiesysteem. Psychische- en fysieke klachten hebben in principe hun oorsprong in ons energiesysteem. Die functioneert dan niet goed meer, doordat we die emoties vasthouden en ze zijn gekoppeld aan herhalende gedachteprocessen in ons hoofd. Dit houdt het in stand.

Emotionele- en fysieke klachten

De healingmethode waarmee ik werk, kan ook heel goed worden ingezet wanneer je last hebt van klachten zoals
– oorsuizen
– paniekaanvallen
– duizeligheid
– depressie
– pijn
– niet goed kunnen slapen
– klachten met onbekende oorzaak
– hartkloppingen
– stemmen horen
– concentratieproblemen
– spanningen
– laag zelfbeeld
– oud zeer
– boosheid
– (chronische) vermoeidheidsklachten

De energetische behandeling haalt de lading van de emoties die je hebt, eraf, waardoor je er makkelijker mee om kunt gaan, het is een zachte manier om te helen.

Open staan voor de mogelijkheden om oude gewoontes te doorbreken

De behandelingen werken altijd, ook al heb je misschien twijfels hierover, de enorme energie doet zijn werk. Uit ervaring weet ik, dat je er voor open moet staan vanuit je hart, om aan jezelf te willen werken van binnenuit. Dat je bewust de keuze maakt, om de relatie met oude patronen (= je denkwijze, gevoelens en gedrag) die de klacht in stand houden, te willen veranderen. Dán zal dit positieve resultaten gaan geven. Dan kan het volledig geïntegreerd worden/indalen in je systeem/in je lichaam.

Als je niet van binnenuit die keuze maakt, het levert je iets op om te blijven zitten waar je zit, dan komt er geen beweging in, blijf je ‘stilstaan’, je komt niet verder. Als je het niet wilt toelaten om door de “zure’ appel heen te bijten, dan zal er niet veel gebeuren of de klacht blijft terugkomen.

Mijn werkwijze

Ik ben heel intuïtief en werk op gevoel en via wat ik doorkrijg (Reading).
In (vervolg) sessies kan ik ook gebruik maken van technieken uit de NLP en EFT.
Ik begin altijd eerst met contact te maken met de Lichtbron en werk met de beelden en woorden die ik doorkrijg vanuit het energieveld van jou (of van jouw dier) en maak rechtstreeks contact met het onderbewustzijn. Deze beelden en woorden vertellen mij wat de oorzaak is van onbalans in jouw energiesysteem en dit geeft jou inzichten. Het zijn groeithema’s waarmee je verder aan de slag kunt gaan. Ook ten behoeve van jouw dier. Welzijn voor Dieren

De grootste verstoringen en ballast worden multidimensionaal opgeruimd op verschillende bewustzijnsniveaus (Persoonlijkheid/Ego, Hoger zelf, Kosmisch zelf en Innerlijk kind).
De zware energie van blokkades wordt in je energiesysteem geschoond en hersteld en daardoor ga je ook goed aarden, kom je weer goed in je lichaam te zitten. Je gaat dan ook weer voelen.

“If you feel, you heal”.

Als ik voel of zie dat er een blokkade zit waar je tegenaan loopt, dan schoon en herstel ik dit, wat hersteld mag worden.
Daarbij maak ik ook gebruik van positieve intenties en visualisaties. Het voelen van spanningen, pijn of blokkades geeft mij informatie over de verstoring en die kan ik voor je schonen en opruimen.
Met intuïtieve coaching begeleid ik je, aan de hand van waarnemingen die ik doorkrijg tijdens de healing.

Ook schoon ik energetische koorden die verbonden zijn met je ouders/verzorgers en soms ook met partner, om je eigen energie terug te halen naar jezelf, waardoor je in jouw kracht komt te staan. En karmische contracten en oude verbindingen die niet meer dienen, worden opgelost.

Het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam wordt aangespoord en daardoor kunnen klachten gaan verminderen en zelfs verdwijnen.
De grootste blokkades lossen eerst op (dit werkt laag voor laag, omdat je het hebt opgebouwd door de jaren heen).

Soms dient er zich een oud leven aan, die te maken heeft met een thema in dit leven. Ik haal dit deel van de ziel terug, die daar is achtergebleven door onveiligheid, in het hier en nu. Heelwording.

Thema’s worden duidelijk, waardoor je mooie groeistappen kunt gaan maken en verder kunt op jouw eigen pad. Healing, Reading, Coaching

Dieren

Dieren hebben net als mensen een energieveld met daarbinnen een energiesysteem. Het werkt precies hetzelfde als bij mensen. Alleen hebben dieren ook een collectief bewustzijn; ze kunnen contact maken met de groep soortgenoten op hoger niveau.

Dieren zijn heel gevoelig en puur en daarom werkt de healingmethode waar ik mee werk, ook heel goed bij dieren. Wanneer blokkades worden geschoond en hersteld, gaat de vitale levensenergie goed stromen, waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaatsvinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen.
De duur van het helingsproces is afhankelijk van de klacht (en van hoe de eigenaar erin staat).