Wat is een energetische behandeling

Energetisch behandelen is het geven van energetische healing zodat de vitale levensenergie weer goed kan doorstromen en je daardoor weer in balans bent en je je goed voelt, fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal. Healing betekent heel worden, herstel van balans tussen lichaam, geest en ziel. In de vorm van Healing, Reading en Coaching bevorder ik het welzijn van jou of jouw dier.

In mijn visie is trauma (onze beleving van gebeurtenissen en ervaringen) – een opeenhoping van energie: negatieve gevoelens, emoties en overtuigingen die we hebben, worden ergens opgeslagen in ons energiesysteem. Psychische- en fysieke klachten hebben in principe hun oorsprong in ons energiesysteem die dan niet goed meer functioneert.

Emotionele- en fysieke klachten

De healingmethode waarmee ik werk, kan ook heel goed worden ingezet wanneer je last hebt van klachten zoals
– oorsuizen
– paniekaanvallen
– duizeligheid
– depressie
– pijn
– niet goed kunnen slapen
– klachten met onbekende oorzaak
– hartkloppingen
– stemmen horen
– concentratieproblemen
– spanningen
– laag zelfbeeld
– oud zeer
– boosheid
– (chronische) vermoeidheidsklachten

De energetische behandeling haalt de lading van de emoties die je hebt, eraf, waardoor je er makkelijker mee om kunt gaan, het is een zachte manier om te helen.

Mijn werkwijze

Ik ben heel intuïtief en werk op gevoel en via wat ik doorkrijg (Reading).
In (vervolg) sessies kan ik ook gebruik maken van technieken uit de NLP en EFT.
Ik begin altijd eerst met contact te maken met de Lichtbron en werk met de beelden en woorden die ik doorkrijg vanuit het energieveld van jou (of van jouw dier) en maak rechtstreeks contact met het onderbewustzijn. Deze beelden en woorden vertellen mij wat de oorzaak is van onbalans in jouw energiesysteem en dit geeft jou inzichten. Het zijn leerthema’s waarmee je verder aan de slag kunt gaan. Ook ten behoeve van jouw dier. Welzijn voor Dieren

De grootste verstoringen en ballast worden opgeruimd op verschillende bewustzijnsniveaus (Dagbewustzijn, Hoger zelf, Kosmisch zelf en Innerlijk kind).
De zware energie van blokkades wordt in je energiesysteem geschoond en hersteld en daardoor ga je ook goed aarden, kom je weer goed in je lichaam te zitten.

Als ik voel of zie dat er een blokkade zit waar je tegenaan loopt, dan schoon en herstel ik dit, wat hersteld mag worden.
Daarbij maak ik ook gebruik van positieve intenties en visualisaties. Het voelen van spanningen, pijn of blokkades geeft mij informatie over de verstoring en die kan ik voor je schonen en herstellen. Met intuïtieve coaching begeleid ik je, aan de hand van waarnemingen die ik doorkrijg tijdens de healing.

Ook schoon ik koorden die verbonden zijn met onze ouders/verzorgers, om onze eigen energie terug te halen naar onszelf, waardoor we in onze kracht komen te staan. En karmische contracten en oude verbindingen die niet meer dienen, op te lossen,

Het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam wordt hierbij aangespoord en daardoor kunnen klachten gaan verminderen en zelfs verdwijnen.
De grootste blokkades lossen op (dit werkt laag voor laag). Leerthema’s worden duidelijk, waardoor je mooie groeistappen kunt gaan maken en verder kunt op jouw eigen pad. Hierdoor maak je weer verbinding met je diepe ware natuur, omdat je innerlijk evenwicht wordt hersteld. Healing, Reading, Coaching

Dieren

Dieren hebben net als mensen een energieveld met daarbinnen een energiesysteem. Het werkt precies hetzelfde als bij mensen. Alleen hebben dieren ook een collectief bewustzijn; ze kunnen contact maken met de groep soortgenoten op hoger niveau.

Dieren zijn heel gevoelig en puur en daarom werkt de healingmethode waar ik mee werk, ook heel goed bij dieren. Wanneer blokkades worden geschoond en hersteld, gaat de vitale levensenergie goed stromen, waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaatsvinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen.
De duur van het helingsproces is afhankelijk van de klacht (en van hoe de eigenaar erin staat).