Waar de Held struikelt, ligt zijn Schat

We hebben allemaal wel eens lichamelijke klachten. Het kan zijn dat lichamelijke klachten niet vanzelf over gaan en dat de huisarts geen echte oorzaak kan vinden. Dit zijn dan onverklaarde lichamelijke klachten.
Mentale en sociale factoren kunnen de lichamelijke klachten in stand houden.

Wanneer je lichamelijke klachten hebt, heeft dit invloed op je gevoelens. Maar ook gevoelens en emoties hebben invloed op je lichaam, denk bijvoorbeeld aan spanning en stressgevoelens, die nekpijn kunnen veroorzaken of pijn in je schouder of rug.

Door het geven van een of meerdere energetische behandelingen, komt aan het licht wat de verstoring is in jouw energiesysteem. De oorzaak van de verstoring kan namelijk op een ander bewustzijnsniveau zitten en is dan niet te vinden in het lichaam.
Door de energetische therapie gaat je levensenergie weer stromen, wat in onbalans is, wordt geschoond en hersteld.

Het zal heling bevorderen wanneer je je hart durft open te stellen, weerstand los te laten en de verkregen inzichten, die te maken hebben met de oorzaak van de verstoring in je energiesysteem,in liefde te omarmen, toe te laten, en te gaan toepassen in jouw eigen tempo.

Wanneer je je vasthoud aan het verleden en jezelf niet open stelt om oude patronen te willen loslaten, dan kan er geen verandering plaatsvinden, er komt geen beweging in.
Stappen die je zelf moet zetten, zijn nodig om je wensen te realiseren, innerlijk te groeien.

“Waar de held struikelt, ligt zijn schat”; wanneer je bereidt bent om in liefde aan jezelf te werken met dapperheid en zachtheid naar jezelf, zal dit je geestkracht en balans gaan brengen en zal een grote positieve invloed gaan hebben op jouw welzijn.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *