Voor Wie

Ik help (hoog)gevoelige vrouwen, sensitieve dierenliefhebbers én dieren (katten, honden en paarden), daar richt ik mij voornamelijk op. Met lichamelijke, psychosomatische (zonder bekende oorzaak) of emotionele klachten. De fundamentele oorzaak van de ziekte of pijn wordt naar boven gehaald. Hierdoor kan genezing plaatsvinden.

In Balans

Als je sensitief of hooggevoelig bent, kun je veel baat hebben bij een energetische behandeling (healing). Je lichaam en geest reageren vaak sterk op energie. En juist als je (hoog)gevoelig bent, heb je veel last van alle prikkels uit je omgeving en kan dit je functioneren sterk beïnvloeden. De behandelingen herstellen je balans, tussen je lichaam, geest en ziel.

Emotionele- en fysieke klachten

De methode waarmee ik werk, werkt ook heel goed bij klachten zoals oorsuizen, paniekaanvallen, duizeligheid, depressie, niet goed kunnen slapen, hartkloppingen, stemmen horen, concentratieproblemen, klachten zonder bekende oorzaak, spanningen, laag zelfbeeld, oud zeer, boosheid  en meer.

Een behandeling haalt de lading van de emoties die je hebt, eraf, waardoor je er makkelijker mee om kunt gaan, het is een zachte manier om te helen.

Open staan voor de mogelijkheden

Een energetische behandeling werkt altijd, ook al heb je misschien twijfels hierover, de energie doet zijn werk. Uit ervaring weet ik dat je er wel voor open moet staan en ook je hart durft te openen om aan jezelf te gaan werken, dan pas kan het volledig geïntegreerd worden in je lichaam, want anders komt er geen beweging in, blijf je ‘stilstaan’.

Spirituele groei

Ik kan je goed helpen wanneer je je hart opent om voor jezelf (of door je eigen dier) inzichten te ontvangen, met betrekking tot je eigen leerthema’s.
Tijdens een energetische behandeling komen die leerthema’s naar de oppervlakte, die te maken hebben met jouw aangeleerde denkpatronen. Zoals negatieve overtuigingen in jezelf, blokkades die jou beperken en jouw denken en handelen bepalen. Dit is de Kern waar het om gaat en dit geeft jou inzicht hierin.
Er worden positieve, liefdevolle, oprechte boodschappen aan je doorgegeven over wat je hier aan kunt doen, om de onbalans op te ruimen en los te gaan laten, te helen.
Om niet helpende denkpatronen en gevoelens positief te gaan transformeren en de opgedane inzichten toe te passen. De behandelingen helpen je hierbij. Klachten verminderen hierdoor en kunnen verdwijnen.

Een healing zal je helpen op dieper niveau, wanneer je je hart hiervoor durft open te stellen en bereid bent om jouw deel, het innerlijk werk wat hiervoor nodig is, werkelijk te gaan doen.

Heldere vermogens

Ben je helderziend, heldervoelend en/of helderhorend, en je ziet of voelt bijvoorbeeld spirits, lichten, energiebollen en andere energieën, of je hebt visioenen en je weet hier niet goed raad mee, dan kan ik je ook hierbij goed begeleiden. Belangrijk hierbij is dat je de juiste, oprechte intentie hebt om het te ontwikkelen en er zuiver mee omgaat.

Dieren

Dieren zijn heel gevoelig en puur en daarom werkt de healingmethode waar ik mee werk, ook heel goed bij dieren.
Wanneer jouw dier een bepaalde klacht heeft, help ik je graag om het dier weer in zijn/ haar natuurlijke evenwicht te brengen.

Dieren kunnen ook een duidelijke boodschap voor je hebben, om ons lessen te leren, ten behoeve van je eigen persoonlijke groei. Je kunt hier meer over lezen bij Dieren spiegelen.

“Je eigen Zelf-realisatie is de grootste dienst die je de wereld kunt geven”
Ramana Maharshi