Voor Wie

Ik help (hooggevoelige) vrouwen én dieren (katten, honden en paarden), daar richt ik mij voornamelijk op. Met emotionele, mentale, psychosomatische (zonder bekende oorzaak) of lichamelijke klachten.
De fundamentele oorzaak van de ziekte of pijn wordt naar boven gehaald. Hierdoor kan genezing plaatsvinden.

Ik nodig je uit om bewust de keuze te maken, om jezelf te gaan waarnemen, eerlijk naar jouzelf te kijken. Met het doel om de verbinding met jouw ware essentie te herstellen. Dan kunnen we samen positieve resultaten bereiken.
Als er weerstand is bij je, je kijkt je emoties niet aan, dan werkt de healing niet goed, omdat je het tegenhoudt.

Om je gedachtes, oude gewoontes en emoties te gaan omarmen. Dit is een daad van liefde. Waardoor je ze los kunt gaan laten. Als je dat niet doet, bepaalt het je leven.

De behandelingen herstellen je balans

Als je sensitief of hooggevoelig bent, kun je veel baat hebben bij een energetische behandeling (healing). Je lichaam en geest reageren vaak sterk op energie. En juist als je (hoog)gevoelig bent, heb je veel last van alle prikkels uit je omgeving en kan dit je functioneren sterk beïnvloeden. De behandelingen herstellen je balans, tussen je lichaam, geest en ziel.

Emotionele- en fysieke klachten

De methode waarmee ik werk, werkt ook heel goed bij klachten zoals oorsuizen, paniekaanvallen, duizeligheid, depressie, niet goed kunnen slapen, hartkloppingen, stemmen horen, concentratieproblemen, klachten zonder bekende oorzaak, spanningen, laag zelfbeeld, oud zeer, boosheid  en meer.

De lading van de emoties die je hebt, wordt eraf gehaald, waardoor je er makkelijker mee om kunt gaan, het is een zachte manier om te helen.

Open staan voor de mogelijkheden om oude gewoontes te doorbreken

De behandelingen werken altijd, ook al heb je misschien twijfels hierover, de enorme energie doet zijn werk. Uit ervaring weet ik, dat je er wel voor open staat vanuit je hart, om jezelf te gaan waarnemen. Dat je de keuze maakt, om je relatie met oude patronen (= je denkwijze, gevoelens en gedrag) die de klacht in stand houden, te willen transformeren. Dán zal dit positieve resultaten gaan geven. Dan kan het volledig geïntegreerd worden/indalen in je systeem/in je lichaam.

Als je niet van binnenuit die keuze maakt, het levert je iets op om te blijven zitten waar je zit, dan komt er geen beweging in, blijf je ‘stilstaan’, je komt niet verder. Als je het niet wilt toelaten om door de “zure’ appel heen te bijten, dan zal er niet veel gebeuren of de klacht blijft terugkomen.

Inzicht om terug te komen naar je ware Kern

Ik kan je goed helpen wanneer je je hart opent om voor jezelf (of door je eigen dier) inzichten te ontvangen, met betrekking tot je eigen leerthema’s (=groei), waarmee je aan de slag kunt gaan voor jezelf om te groeien en verder te kunnen gaan.
Tijdens de behandelingen komen die leerthema’s naar de oppervlakte, die te maken hebben met jouw aangeleerde denkpatronen. Dat zijn negatieve overtuigingen in jezelf, blokkades die jou functioneren beperken en daardoor jouw denken, gevoelens en handelen bepalen. Dit is de Kern waar het om gaat en dit geeft jou inzicht hierin om terug te komen naar je ware Kern.

Positieve boodschappen

Er worden positieve, oprechte boodschappen aan je doorgegeven over wat je hier aan kunt doen, om de onbalans op te ruimen en los te gaan laten, in liefde te helen. Om niet helpende denkpatronen en gevoelens te herkennen, en positief te gaan transformeren, door de opgedane inzichten toe te passen. De behandelingen helpen je hierbij en je krijgt tools mee. Klachten verminderen hierdoor en kunnen verdwijnen, omdat de emoties en gevoelens  die achter de klacht zitten, naar de oppervlakte zijn gekomen om ze te verwerken en los te laten. Dan ontstaat genezing.

Heldere vermogens

Ben je helderziend, heldervoelend en/of helderhorend, en je ziet of voelt bijvoorbeeld spirits, lichten, energiebollen en andere energieën, of je hebt visioenen en je weet hier niet goed raad mee, dan kan ik je ook hierbij goed begeleiden. Belangrijk hierbij is dat je de juiste, oprechte intentie hebt om het te ontwikkelen en er zuiver mee omgaat.

Healing voor Dieren

Dieren zijn heel gevoelig en puur en daarom werkt de healingmethode waar ik mee werk, ook heel goed bij dieren.
Wanneer jouw dier een bepaalde klacht heeft, help ik je graag om het dier weer in zijn/ haar natuurlijke evenwicht te brengen.

Dieren kunnen ook een duidelijke boodschap voor je hebben, om ons lessen te leren, ten behoeve van je eigen persoonlijke groei. Je kunt hier meer over lezen bij Dieren spiegelen.

“Je eigen Zelf-realisatie is de grootste dienst die je de wereld kunt geven”
Ramana Maharshi