Lichttaal, persoonlijk, welzijn voor dier en mens, saskia tiemens, heling, coach, energetisch therapeut, healing, balans, activatie,

Persoonlijke Lichttaal Transmissie

Wat is Lichttaal?🌟

In 2019, toen ik een boswandeling maakte, kwam Lichttaal ineens tot mij, het was in mij geactiveerd. Ik voelde een stroom van klanken uit mijn mond komen, die ik ervaarde als een vorm van herkenning
De energie van de Lichttaal voel ik heel goed en ik voel bij mijzelf wat het brengt en in beweging zet, heel mooi.
Wanneer ik een healing geef, komt soms ook Lichttaal door wat heel waardevol is voor de healing.

Wat ik geleerd heb is dat Lichttaal een Universele taal is, die in ons zetelt, vanuit de Bron, onze energetische blauwdruk.
Het is genezend licht/energie, het bevat informatie, dat wordt gekanaliseerd als een vorm van taal (via woorden, klanken, zang en ook in geschrift)

Lichttaal bestaat uit interdimensionale hoge trillingsfrequenties en lichtcoderingen, heilige geometrie, die ons DNA en bewustzijn positief upgraden en activeren.
Waardoor onze algehele staat van zijn wordt verbeterd, om te helpen bij het ontwaken en helen van geest, lichaam en ziel voor onze reis hier op aarde.
Het is een taal die je niet met je hoofd kunt begrijpen, maar voel je met je hart. Het is een taal die je Ziel herkent.

Persoonlijke Lichttaal Transmissie

Ik ga in een korte meditatie en vanuit verbondenheid met de Bron stem ik mij af op jouw energie en Hogere zelf via jouw foto en channel ik helende Lichttaal en/of Lichtzang.
Voor wat jij nodig hebt op dit moment, wat geheeld mag worden, geschoond of geactiveerd mag worden in jou.
Een activatie kan verborgen latente vermogens en oude kennis in jezelf naar boven laten komen. Wat je verder kan helpen bij jouw innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. En je meer en meer naar jouw Oorspronkelijke kern brengt en je hart opent.

Lichttaal Transmissie van 5 á 10 minuten. Je ontvangt een audio opname van jouw persoonlijke Lichttaal transmissie via de mail.

Ik nodig je uit om jezelf te openen om deze persoonlijke transmissie te ontvangen ❤️
Liefs, Saskia

Bovenstaande Lichttaal transmissie heb ik gechanneld met de intentie om het hart (chakra) te helen.

Het hartchakra staat in verbinding met Liefde, die in relatie staat met onszelf en de relatie met onze omgeving.
Door geschiedenissen, situaties en personen kan ons hartchakra bezeerd zijn en sluiten we onbewust ons hart om ons zelf te beschermen.
Je kunt hierdoor pijn of druk voelen op het borstgebied, maar dit hoeft niet. Het Hartchakra (en andere chakra’s) is hierdoor uit balans, door vaak weggedrukte emoties

Bovenstaande Lichttaal transmissie helpt het hartchakra te helen, door de hoge trillingsfrequenties en lichtcoderingen,
die de lage frequenties (emoties) deblokkeren en daardoor kunnen uitwasemen en Zelfliefde geactiveerd wordt♡