Energetisch therapeut, HSP, hoogsensitieve vrouwen, hooggevoelig, Praktijk Balans & Inzicht, hoogsensitiviteit, over mij, Saskia, SaskiaTiemens

Over Saskia

Mijn naam is Saskia Tiemens en ik ben geboren in 1970 te Utrecht. Ik heb een lieve vriend en ik woon met veel plezier op de Utrechtse Heuvelrug met mijn twee katjes Jaimey en Djaro. Ik houd van diverse muziek vanuit mijn familie meegekregen, zoals jazz, klassiek en pop. En mijn hobby’s zijn o.a. tuinieren, een tropische aquarium en ik maak sieraden en beeldjes, wat ik heel leuk vind om te doen.

Mijn reis

Met een vader die bepalend kon zijn, leidde dit er toe dat ik mij ging wegcijferen en mij terugtrok in vele opzichten, terwijl ik een spontaan en gevoelig kind was. Mijn gevoeligheid werd echter niet gezien en gehoord en omdat ik mij wegcijferde, kon ik mijn grenzen niet aangeven; ik durfde mijn mening niet te geven en was ik bang voor conflicten. Ik worstelde dan ook vaak met mensen die bepalend waren.
Ik had ook helderziende ervaringen en verwonderde mij hierover.

Ik werd gestimuleerd om te gaan studeren en deed ik wat er werd verlangd van mij. Uiteindelijk heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ook heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt met diverse functies. Daar heb ik een stukje levenservaring opgedaan en heeft het mij geholpen om mij verder te ontwikkelen om in mijn kracht te gaan staan en ook in wat ik leuk vind om te doen, wat past bij mij. Het was een zoektocht naar mezelf.

Dieren hebben altijd een hele belangrijke rol gespeeld in mijn leven, ik voelde me bij dieren veilig en blij. Mijn pony tijdens mijn kinderjaren begreep mij wel goed en daar kon ik puur zijn en had het vertrouwen om mijzelf te zijn.

Vanwege mijn grote voorliefde voor dieren heb ik later een opleiding gevolgd voor dierenartsassistente bij Groenhorst Barneveld. Zo heb ik bij meerdere dierenartspraktijken gewerkt.
De kennis die ik heb opgedaan komt goed van pas bij de energetische behandelingen. Ik werk voornamelijk met katten, honden en paarden, het is heel dankbaar werk.

Op mijn 37e heb ik echt een belangrijke stap in mijn leven gezet en ben ik workshops gaan volgen met betrekking tot intuïtieve ontwikkeling en mediumschap. Ik voelde me echt gelukkig van binnenuit:)
De driejarige HBO beroepsopleiding Energy Coach Professional die ik heb gevolgd bij het HOC in Amersfoort (nu in Hulshorst), heeft mij begeleid bij het opruimen en helen van mijn innerlijke blokkades. Ik ben met mijn eigen thema’s aan de slag gegaan, waardoor ik ook mijn heldere vermogens leerde te ontwikkelen. Zo heb ik aan den lijve ondervonden wat healings voor je kunnen doen om bij je wezenlijke kern te komen, wie je echt bent.

Nu weet ik wat hooggevoeligheid is en hoe je dit kan inzetten als een kracht. Zelf heb ik ook allerlei stappen gezet in aarding, het in balans brengen van mijn energieveld en je kunnen afsluiten van prikkels van buitenaf. Om een nieuw patroon te ontwikkelen voor mezelf; het is een bewuste keuze geweest om echt voor mezelf op te komen en mijzelf te waarderen, ik ben genoeg.

Deze groei heeft er toegeleid dat ik in mijn Lichtkracht sta en kan weer helemaal bij mezelf thuiskomen. Ik raak niet meer vermoeid en kan mijn grenzen duidelijk aangeven, heel erg fijn!

Mijn eigen zoektocht heeft er toegeleid dat ik mijn droom heb gerealiseerd, ik heb mijn praktijk opgezet in Heling & Coaching voor hooggevoelige vrouwen, voor sensitieve dierenliefhebbers én voor dieren, om hen weer in hun Lichtkracht te zetten, door het zelfbewustzijn te vergroten en de innerlijke harmonie te herstellen. Dit doe ik met hart en ziel.

Liefs,
Saskia

Inspiratiemails ontvangen

Schrijf je in en ontvang meteen

10 Gratis Nuttige Tips bij je Eerste Mail!