Oud zeer / trauma

Wanneer we in ons leven emotionele of traumatische gebeurtenissen meemaken, dan wordt dit vrij snel als een blokkade ergens in ons energiesysteem opgeslagen. Vaak worden die gebeurtenissen door ons overlevingsmechanisme onderdrukt, zodat we het niet meer herinneren of we willen er niet naar toegaan, omdat we de pijn niet willen. Het komt dan in ons onderbewuste terecht. Wanneer we gaan slapen, komt dit onderbewuste bij ons naar boven, via beelden en of geluiden.

Ons lichaam geeft signalen af dat er iets aan de de hand is. Vaak geeft het lichaam de plek aan waar ook de emotie, de blokkade, zit.
De levensenergie stroomt daardoor niet goed door en dit heeft effect op je lichaam en geest. Emoties kunnen zich hechten aan een orgaan. Wanneer de emoties, emotionele ervaringen, niet goed worden verwerkt, kunnen blokkades opstapelen, uiteindelijk kunnen klachten zich hierdoor verergeren en chronisch worden.

Ons lichaam probeert ons via signalen er van bewust te maken dat er een verandering nodig is in onszelf, in ons leven. Medicijnen onderdrukken vaak alleen de symptomen, waardoor we geen tijd nemen om te willen luisteren naar de boodschap die ons lichaam en onze geest ons vertelt.
Omdat veel mensen niet luisteren naar hun gevoel, zijn ze niet bewust van subtiele signalen. Ze beseffen het pas als de klachten verergeren.

Durf bij jezelf naar binnen te kijken

Wanneer je je durft te openen en naar binnen gaat bij jezelf kunnen blokkades worden verwerkt. Misschien vind je dat confronterend, maar dat is onze denkgeest die dat bedenkt. Wanneer je dit weet en het loslaat, kom je bij je gevoel en kun je de emoties gaan helen.

Blokkades komen vaak in lagen. Een energetische behandeling haalt de grootse verstoringen weg. Afhankelijk van de klacht kunnen blokkades die jarenlang zijn opgebouwd, vaak niet in één keer worden opgelost. Een deel hoort namelijk bij ons bewustzijns/genezingsproces, dit zijn de leerthema’s. Daarom is inzicht in jezelf krijgen zo belangrijk hierin. Dit deel heb je zelf te doen, en dit kan met of zonder hulp.
Hoe graag we dit ook anders zouden willen zien. Het is de beste en enige weg om te helen.

Je gaat gaandeweg bemerken dat je je krachtiger gaat voelen, het wordt steeds meer in jezelf geïntegreerd. Heel fijn.

De energie van de healing is heel puur en liefdevol, emoties worden tijdens een behandeling verlicht, dan kun je er makkelijker mee omgaan, dan is er minder lading.