‘Onze Reis van Dualiteit naar Eenheid’🌟 Het Grote Plan

Even beginnend met mijn eigen reis:
In mijn leven beleefde ik de wereld zoals ieder ander. Ik groeide op, ging naar school, begon met studeren, kreeg relaties, ging werken. Ik had hobbies, keek tv, deed aan diverse sporten en ik volgde het nieuws.

🌺

Echter meerdere malen kreeg ik ervaringen die niet verklaarbaar waren in deze fysieke wereld. Zoals uitredingen uit mijn lichaam, ik zag een wezen in mijn kamer, een geest zweven bij het plafond met een hoed op, zoals in Harry Potter.
Ik wist dingen, op gevoel, waar ik dan heel verbaasd over was. Mijn bed schudde uit zichzelf, zonder dat er een aardbeving was en was ik goed wakker. Ik kreeg een voorschouw via een intense droom, in de jaren 90, dat mijn moeder altzheimer zou krijgen..

🌺

En toch bleef ik mijn leven leiden als altijd, ik besefte het gewoon niet. Ik zat in een bubble.
Jaren later, kwam het inzicht. En kreeg ik een andere blik op deze fysieke 3D werkelijkheid. Ik werd steeds letterlijk wakker geschut, om Bewust te worden.

🌺

Er Is Veel Meer
Ik ben gaan beseffen dat de dingen niet zo zijn zoals ze lijken te zijn. Er is meer. Veel meer.
Dit kan voor mensen heel gek klinken en onbegrijpelijk..
Ik voelde mij soms wel alleen daarin en voelde mij anders. Gelukkig ben ik gaandeweg mensen tegen gekomen die mijn ervaringen deelde en kon ik open zijn.

🌺

Identificeren met je gedachtes
Toen ik nog niet besefte dat er veel meer is, identificeerde ik mij met mijn gedachtes, emoties en overtuigingen over mijzelf, die nog onbewust in mij scholen.
9 jaar geleden heb ik het besluit genomen om niet meer mezelf te laten overrulen door anderen: Mijn vader was de eerste die dit deed en daarna volgden er meer, in liefdesrelaties en op het werk.

🌺

Ik ging mijzelf waarnemen. En door een werkboek van dr Phil (ja die :-))
Kreeg ik inzicht in mezelf. Voornamelijk in mijn gedrag naar anderen toe. Ik zag de rode draad van personen en situaties, die een spiegel waren, naar mij toe. Om mij te tonen dat ik mijzelf niet genoeg lief had..
Ik maakte mijzelf klein in de wereld. Ik nam mijn ruimte niet in en zocht waardering bij anderen.

🌺

Wat een inzicht..
Door mijzelf steeds waar te nemen, en via healingsessies blokkades op te ruimen, ben ik steeds verder gekomen op mijn pad naar mijn echte ik. Los van de identificatie met mijn lichaam en denken en emoties.
Mijn bewustzijn is daardoor meer en meer verruimd. Je voelt dan nog wel irritatie, verdriet, schuldgevoelens, onmacht, maar ik ben daarboven, met een volwassen, hoger bewustzijn, die Weet.

🌺

Gekleurde Bril
We hebben namelijk ook een ego identiteit, onze persoonlijkheid, waar ook ons innerlijk kind zich bevindt. Deze reageert reactief vanuit gevoelens en emoties (onbewuste overtuiging) door wat het heeft meegemaakt in het leven. (En wat onze ziel heeft ervaren in oude levens).
Het zijn herinneringen die getriggerd worden, waardoor we de wereld waarnemen door een gekleurde bril.

🌺

Uittredingen uit mijn Lichaam
Door de ervaringen die ik heb gehad, zoals uitredingen uit mijn lichaam, besefte ik dat wij niet ons lichaam zijn. We ‘hebben’ een lichaam om te kunnen leven op aarde en te ervaren, via onze gevoelens en emoties.
Om geestelijk te groeien.
Via menselijke ervaring(en) op aarde..

🌺

Op Onderzoek en Oneindig Bewustzijn
Ik kreeg een enorme honger naar kennis en ging onderzoeken. Ik las boeken, ik keek op You tube, deed healings en andere sessies en ben aangesloten bij bepaalde groepen. Zo ontdekte ik dat we niet ons ego zijn, maar een oneindig bewustzijn dat altijd is, en zal zijn.
Die een menselijke ervaring heeft op aarde.

🌺

Het Grote plan, Onze Reis
Het grote plan, ontdekte ik, en dat is onze reis; om van dualiteit te bewegen naar eenheid.
De dualiteit (polariteit), in onszelf en de dualiteit in het menselijk collectief.
Hoe meer wij verruimen in ons bewustzijn, hoe meer we de richting ingaan van eenheid in onszelf.
En omdat ieder van ons energetisch (zielsverbonden) is met elkaar, gaan we ook de richting in van eenheid in het menselijk collectief.

🌺

Tijdperk van Eenheid
Het is onvermijdelijk, het is al aan de gang. Mensen worden wakker en staan op/worden bewust.
We zijn astrologisch en energetisch het tijdperk van Waterman in gegaan. Een nieuw, gouden tijdperk van eenheid. Waarin oude systemen om gaan vallen, in de komende jaren. Alles wat niet deugd komt aan het licht. Dat is al een paar jaar aan de gang en er komt steeds meer naar buiten. Het oude wordt opgeruimd, zodat het kan plaatsmaken voor het nieuwe.
Ook in onszelf.

🌺

Mensen worden meer bewust of willen anderen bewust maken. Je hebt daarin diverse fases, en dat zie je ook nu, op dit moment, de verdeeldheid tussen mensen.
Dualiteit. Licht en donker.

🌺

Neutraal zijn, Stijg je boven de matrix
Zelf ben ik aan het navigeren in deze vreemde tijd. En dat valt niet altijd mee..
Om boven de dualiteit uit te stijgen, is, om Neutraal te zijn.
Oordelen en veroordelen zijn lage trillingen en horen bij de dualiteit (de matrix).
Er is ying en yang, ook in het universum, en het is niet goed of slecht. Het is.
Dat is moeilijk te aanvaarden voor ons. Zeker als je de dingen hoort en ziet wat onze vrijheid zeer beperkt..

‘Wees ervan bewust, om altijd zelf te blijven denken, en te voelen..
We zijn soevereine wezens, van oorsprong..powerful’💪❤🌟

🌺

Navigeren vanuit Je Hart
Om te navigeren hierin, is ons hart heel belangrijk. Ons hart is zoveel meer..
Bij de ontwikkeling van de foetus klopt het hart al, voordat de hersenen ontwikkelt zijn..
Onze hersenen zijn polair, duaal.
Ons hart is neutraal. In het midden.
Dat is de beste positie, om in harmonie te komen en het te zijn.
Om te gaan denken, te gaan leven vanuit je hart.
Angst komt vanuit de mind, gevoed door wat we zien en horen. Reptielenbrein..

🌺

Blijf bij jezelf, in je Kracht
Blijf bij jezelf, kom iedere keer, wanneer je angst voelt, of boosheid, daar terug, in je hart. Leg eventueel ook je handen op je hart.
Blijf in je licht. Laat je daar niet van afhouden..
En focus je ergens anders op, wat je plezier geeft.
Je kunt daarbij ook puur wit licht om jezelf heen visualiseren, om in je lichtkracht te blijven.

‘Waar je je op focust, gaat de energie naar toe..’

🌺

Je brengt dan automatisch ook licht en positiviteit en healing naar het collectief in de wereld.
‘Vanuit het hart’. Dat wij allemaal en de aarde, heel erg nodig hebben❤

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *