Je bent Hier om Jouw Licht te Schijnen🌟💛🌟 Moeder Aarde heeft het nodig

Je bent Hier om Jouw Licht te Schijnen🌟💛🌟 Moeder Aarde heeft het nodig

Je bent hier om jouw Licht te schijnen🌟💛🌟
Jij bent Liefde, vanuit de Bron ontstaan.
En onze planeet Moeder Aarde heeft het nodig. Jouw Licht draagt bij aan haar heling en verhoogt haar vibratie.
Evenals wij als mens en al het leven op Aarde, resoneren daarop mee: Verhoging van (collectief) hartbewustzijn❤🌟🙌
De grote shift, in onszelf en op aarde.

 

 

Balans Brengen Tussen Licht en Donker, in Onszelf en in het Collectief

Balans Brengen Tussen Licht en Donker, in Onszelf en in het Collectief

Balans Brengen Tussen Licht en Donker, in Onszelf en In het Collectief💝🌓🌐🌟

🌟Licht en donker komen van dezelfde Bron. Echter verschillen ze in frequentie. Ze werken samen, horen bij elkaar, zoals het symbool Yin en Yang: samen in één cirkel.

🌟In de Schaduw mijn Verdriet zien

Ik heb dingen geleerd over mijzelf, door mijn pijn en verdriet onder ogen te komen in de schaduw. De overtuigingen die ik had, naar boven te halen en aan te kijken.

En daardoor besefte ik, waarom ik bepalende personen in mijn leven aantrok en bepaalde situaties. Waarom ik mijzelf klein hield. Ik straalde dit onbewust uit en gedroeg mij hiernaar.

Wat ik heb geleerd is dat wat we uitstralen – (onze energetische staat van zijn) – wordt terug naar ons gespiegeld: Waar we mogen Groeien en Helen🌓🦋

🌟Bijdragen aan één Groots Plan, de Grote Shift

Toen ik een paar jaar geleden wakker werd uit de bubbel van onwetendheid: over wie ik werkelijk was, de wereld en de 3e dimensie waarin we hier leven, kreeg ik ” the Dark Night of the Soul”.

Ik voelde me alleen, overgeleverd, zo had ik onbestemde gevoelens en zag het even niet meer zitten.

Totdat ik ging beseffen dat het wel degelijk zin heeft om hier te zijn, het één groots plan is: de grote shift in onszelf én op de aarde.

Waar ik mijn bijdrage aan kan leveren, om mensen te helpen, dieren en hierdoor mede de Aarde:

🌟Door mijn Authentieke zelf te (durven) zijn. Mijn vaardigheden te gebruiken en mijn kennis te delen. De issues in mijzelf te omarmen en te verwerken en mij er niet meer mee te identificeren.

En mijn passie(s) te volgen 🎶 🎤 🦄 🌳🚶‍♀️🐟 🧚‍♀️🎨 waar mijn hart van gaat zingen.
Dankbaar te zijn.

Zo helpen we elkaar, omdat we onderling energetisch met elkaar zijn verbonden, verbonden met het kwantum veld, onderdeel zijn van het universum.

Zodat anderen hetzelfde kunnen gaan doen, kunnen meestromen op die flow.

🌟De Frequentie/vibratie van mensen (bewustzijn, positieve gevoelens en emoties) versnelt hierdoor. De frequentie, trilling van de (energetische) aarde, stijgt op.

Hierdoor kunnen we naar de 4e en 5e dimensie (frequentie/realiteit) toegaan. De aarde, en wijzelf, als we deze richting kiezen.

🌟Het Donker is een Ander Perspectief van het Licht. Yin en Yang.

De balans tussen beiden, brengt vrede en harmonie, verbinding, eenheid. Neutraliteit.

Dit geldt voor In onszelf en in de wereld om ons heen.

Om niet het donker te veroordelen, maar het te onderscheiden, van het licht.

🌟Wat ons (innerlijke) vrede brengt, saamhorigheid, verbinding, harmonie en vreugde, is Balans te brengen tussen licht en donker.

In Onszelf, en daarmee in het Collectief, in de wereld om ons heen🌗🌈💜🌟

Liefde kan elke duisternis overwinnen❤ en brengt Balans🌗🌟

Liefde kan elke duisternis overwinnen❤ en brengt Balans🌗🌟

Omdat duisternis liefde (=licht) niet aankan. Het kan alleen angst aan.. angst bekrachtigt duisternis.
Wij maken deel uit van Bronenergie, we zijn licht (liefde).

Liefde is de kracht waar het duister niet mee om kan gaan, niet kan controleren..
Er zullen mensen zijn die hier niet in meegaan en dat is oké, we hebben allemaal vrije wil en maken onze eigen reis met onze lessen daarin. We hebben een keuze. Diegenen die er wel voor openstaan, zullen hierop resoneren.

Waar we op focussen, bepaalt onze tijdlijn/realiteit (bepaalt de richting van je “toekomst”). Alles is namelijk energie, frequentie en vibratie, in en om ons heen.
Door zelf liefde te belichamen en je te focussen op een wereld die je wel wilt, een nieuwe Aarde van verbinding en harmonie, gelijkheid, vreugde, welvaart voor iedereen, respect voor de natuur en dieren e.m. – maak je de weg vrij voor die realiteit, door op die frequentie te zitten, het te zijn. En kunnen anderen daar op meestromen, omdat we allen verbonden zijn energetisch.

Daarom, wees liefde, wees het licht dat jij bent.
Voet bij stuk houden. Blijf jezelf. Wees onderscheidend, stel vragen.
Durf nee te zeggen, het is je geboorterecht om vrij te zijn.
We hebben vrije wil als mens.. Gebruik het verstandig.
Duisternis scheidt, verdeelt
Liefde verenigt♡ en brengt balans.

Liefde is wie we werkelijk zijn. Het zal je realiteit veranderen, je tijdlijn, want we zijn mede-scheppers, we zijn geen slachtoffers. Onthoud wie je werkelijk bent.. Wij zijn oneindige energetische wezens met een tijdelijke menselijke ervaring, levend in de 3e werkelijkheid.
En andere delen van onze Ziel leven in andere parallelle werkelijkheden, weer op een andere frequentie. We zijn multidimensionaal.. Ik weet het uit eigen ervaring, het heeft mijn kijk op deze wereld (3D) veranderd en ik deel dit met jou, om te beseffen dat je altijd een keuze hebt.

Je bent erg krachtig. De meeste mensen weten dit niet en men gelooft dat we geen macht hebben. Dit is niet waar.. We leven in een multi-universum, zo groot.. Onthoud wie je bent..wij maken deel uit van Bronenergie (Licht).
Je bent erg krachtig. Het zit in ons DNA, atomen, pijnappelklier, de Kracht.

Verander je vibratie, kies liefde en je verandert je realiteit, tijdlijn. En help je andere mensen om hetzelfde te doen: de aarde verschuift, naar een hogere frequentie. Oude paradigma, systemen storten in, het is onvermijdelijk. Laat je niet beïnvloeden door wat je ziet of hoort, stap eruit, stap uit deze matrix die zich voedt met angst. Kies en wees liefde.

Waar je aandacht aangeeft, groeit, trek je aan. We zijn medescheppers en liefde is onze kracht om balans te creëren, Liefde overwint en verenigt🫂💛🌎🌈🌟

Maak verbinding vanuit je hart met de natuur..🌱🧚‍♀️
Je bent zo krachtig en je bent zo geliefd.
Herinner je..
Onthoud..