Dankbaarheid (is een grote kracht)

Dankbaarheid (is een grote kracht)

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn
Dankbaarheid is een grote kracht en zorgt voor een verschuiving in jezelf.
Je gaat creëren, je gaat meer geluk ervaren in je leven. Ook doelen en wensen worden werkelijkheid, omdat je door dankbaarheid te tonen, je gelooft dat het mogelijk is.

Wanneer je je down voelt, niet lekker in je vel zit, of dingen gaan even niet zoals je zou willen, adem dan rustig diep in en uit, vanuit je buik naar je hart en voel oprechte dankbaarheid, waardering.
Waar word je blij van in je leven, waar ben je dankbaar voor?

Doe dit vandaag, de volgende dag en de dag erop. Sta dagelijks stil bij waar je dankbaar voor bent. Wanneer je je dankbaarheid voelt en het toont, komen er meer dingen in je leven om dankbaar voor te zijn♡

(Gedicht) Oude Wonden Helen

(Gedicht) Oude Wonden Helen

Lef en moed zijn nodig
om door de schaduw heen te gaan
wanneer je dit met liefde toelaat
kom je in je Licht te staan

Oude patronen dienen je niet meer
Voel maar diep in je Hart
Wanneer je dit met liefde toelaat
Komt er een einde aan de smart

Hierin ligt de sleutel, pak m maar
De weg naar je Ware natuur
Wanneer je dit met liefde toelaat
Een nieuw leven, met een Hart vol passie en vuur

Liefde voor Jezelf

Liefde voor Jezelf

Ik zit hier in de tuin, met de heerlijke geur van de kamperfoelie, onder de parasol. Heerlijk dat het weer zonnig weer is.
Iets hield me bezig en die middag heb ik het losgelaten. Zomaar ineens, kwam het. Blijkbaar had ik het onbewust tegengehouden, dat gevoel van binnen, wat mij raakte. Toen het eruit was, voelde ik me beter. De situatie is er nog, maar ik kan kijken naar welke oplossing ik ervoor kan vinden en hoe ik ermee om kan gaan. Kan zijn dat die gevoelens een keer weer komen, maar dat is niet erg, ik accepteer het, om ze dan weer te verwerken, en ze los gaan laten.

Soms komt er iets op je af, wat je bezig blijft houden. Het is dan moeilijk om het uit je hoofd te zetten, omdat het je emotioneel raakt. Wat we kunnen doen is dit onaangename gevoel te negeren en proberen het van ons af te zetten. Maar emoties en gevoelens zijn energieën en blijven in je energiesysteem zitten, ze  gaan niet zomaar weg. Vaak kunnen we ook fysieke klachten erbij krijgen zoals nekpijn of pijn in je rug, of andere klachten (een boodschap van je lichaam dat er iets veranderd dient te worden in je leven).
(meer…)

Gronding, je eigen energie afschermen

Gronding, je eigen energie afschermen

Wanneer je hooggevoelig bent is het heel belangrijk dat je je goed grond. Dat wil zeggen dat je energetisch goed verbonden bent met de aarde. Hierdoor kun je namelijk alle ballast (emoties van jezelf, maar ook energieën van andere mensen) goed afvoeren de aarde in. En de levensenergie kan goed doorstromen in je lichaam.Waardoor je je lekker in je vel voelt zitten.
Je eigen energie is ook goed afgeschermd.
(meer…)