Zelfliefde Verandert je Leven, Je Creëert je Realiteit💫

Zelfliefde Verandert je Leven, Je Creëert je Realiteit💫

In dit inspiratie artikel wil ik graag met je delen, ook door wat ik zelf heb mogen ervaren, hoe onze overtuigingen die we hebben binnen ons zelf, onze eigen realiteit creëren. En dat we altijd in het leven een spiegeling krijgen van wie we zijn, maar ook dat we altijd in het leven een weerspiegeling krijgen van wat we geloven dat we verdienen.

Als we bijvoorbeeld graag iets willen in het leven en we geloven dat we dat niet waard zijn, dan creëren we blokkades in ons onderbewustzijn binnen in ons. We creëren daarmee ervaringen die wat we juist willen in ons leven, blokkeren dat dat gebeurt. En dit komt dan, omdat we niet in één lijn zitten met hoe we ons voelen over ons zelf. Je wilt dus iets, maar eigenlijk vind je het jezelf niet waard, dat is dus tegengesteld.
(meer…)

ZelfLiefde is de key

ZelfLiefde is de key

Lief mens, ziekte, pijn, klachten, is een boodschap van je lichaam. Wat er van binnen bij je speelt (negatieve gedachtes, gevoelens en emoties) en hoe je met jezelf omgaat, je levensstijl: is er balans of ga je maar door?

De oorspronkelijke blauwdruk van ons lichaam/energiesysteem is gezond. Alleen een verziekend denkpatroon brengt het uit balans.
Het wegstoppen/ vermijden heeft geen zin, het komt toch iedere keer weer terug, want het blijft in ons systeem zitten.

Geef en gun jezelf wat je nodig hebt, ZelfLiefde is de key.
(meer…)

Dieren hebben hetzelfde Energiesysteem als Wij

Dieren hebben hetzelfde Energiesysteem als Wij

We kennen ook dezelfde emoties. Het dier kan, net als de mens, vreugde ervaren, verdriet, jaloezie, pijn, angst, boosheid en liefde. En we hebben (behalve de staart achter😉) dezelfde anatomische kenmerken.

Ons Energieveld, dier en mens
Een dier bestaat uit een netwerk van energievelden, net als wij. Wij hebben allemaal een groot energieveld (dit is een elektromagnetisch veld) in en om ons fysieke lichaam heen.
Het heeft vibrerende frequenties (= golven, trillingen op een bepaalde snelheid), op verschillende bewustzijnsniveaus. Die ook weer verschillende frequenties hebben.
En hierin worden onze interne belevingen, van ervaringen, opgeslagen.

Gedachten, emoties en gevoelens
Wij bestaan uit een netwerk van energie en bewustzijn. Ook ons lichaam wordt door levensenergie vanuit de kosmos bestuurd. Elke cel in ons lichaam bestaat uit constant trillende energie. Ook je gedachten, ideeën, emoties en gevoelens zijn meetbare, trillende energie en hebben een directe invloed op alle cellen in je lichaam.
(meer…)

Evenwicht herstellen bij zieke dieren, dieren met letsel of trauma

Evenwicht herstellen bij zieke dieren, dieren met letsel of trauma

Wanneer een dier niet gezond is door lichamelijke, mentale of emotionele stoornissen, dan werkt het zelfgenezend vermogen niet goed. Dit wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwicht in het energieveld van het dier, waardoor de levensenergie niet (goed) doorstroomt. Een energetische behandeling kan dan hierbij ondersteunend werken om het innerlijk evenwicht van het dier weer te herstellen.
(meer…)