Heling op afstand

Ik verbind mij met de Bron en Je ontvangt de energie en de heling die je op dat moment nodig hebt, wat jou op dat moment het beste dient op jouw levenspad. De heling  kan fysiek, mentaal, emotioneel, of spiritueel van aard zijn. De heling is voor een ieder uniek.

Wat kun je ervaren

Je kunt diverse ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van sereniteit, ontspanning of krijgen een boost van energie en positieve gevoelens. Ook zijn er mensen die symbolische beelden zien die te maken hebben met de intenties die zijn meegenomen in de healing.

Hoe gaat een healing op afstand:

  • Je stuurt je volledige naam, je adres en een digitale foto van jezelf mee. De foto kun je bijvoegen in het onderstaande contactformulier. En je beschrijft wat er nu speelt in je leven en wat de reden is dat je heling wilt. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld.
    Jouw intentie voor de healing is daarbij belangrijk, het gaat erom wat je graag wilt, wat zijn je wensen?.
  • We spreken een datum en tijdstip af waarop je een uur voor jezelf vrij maakt, zodat je je kunt wijden aan de helende ervaring. Kies hiervoor een prettige en rustige omgeving, waar je niet gestoord wordt. Je kunt gaan liggen of comfortabel zitten, wat goed voelt voor jou.
  • Ik werk samen met mijn lichtgidsen tijdens de healing. Het kan zijn dat je het contact heel duidelijk voelt, maar ook als je het niet echt voelt, ontvang je wat je op dat moment nodig hebt. De gidsen leiden het proces in de healing.
  • Tijdens de healing kun je van alles ervaren zoals het voelen van warmte en/of kou, een vibrerend of pulserend gevoel ergens in je lichaam. Beelden (vaak symbolisch) kun je doorkrijgen en kun je inzichten ontvangen. Een ieder ervaart de healing weer anders en elke healing van eenzelfde persoon zal ook verschillend zijn.
  • Als je niet zoveel ervaart, betekent dit niet dat de healing niet gewerkt heeft, de één is sensitiever dan de ander, en kan daardoor vaak meer waarnemen en ervaren. Je zou dan wanneer de healing heeft plaatsgevonden gaandeweg signalen kunnen opmerken wat de heling jou heeft gebracht.

  • Na de healing, wanneer je alles nog weet, schrijf je voor jezelf op wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren.
  • Een half uur nadat de heling heeft plaatsgevonden, neem je telefonisch contact met mij op en bespreken we wat je hebt ervaren en deel ik je wat ik heb waargenomen tijdens de healing.

Nazorg

De heling wordt geïntegreerd in je energiesysteem en lichaam. Dit kan heel snel gaan of het heeft wat meer tijd nodig om in te dalen, in 4 weken. Je kunt in die tijd, mij e-mailen of een Whatsapp sturen wanneer je nog iets wilt vragen of ondersteuning nodig hebt.

Heling op Afstand boeken

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

NB: een healing kan ondersteunend werken bij psychologische of andere medische behandelingen, maar is er geen vervanging voor.