katje en hond heling welzijn voor dier en mens, energetisch therapeut, saskia tiemens, healing dieren, heling op afstand oudere dieren, balans, paard, healing. coach

Heling op afstand oudere dieren

Jouw dier (kat, hond of paard) ontvangt de energie en de heling die het op dat moment nodig heeft. De heling is voor ieder dier uniek en werkt op fysiek of op een ander niveau, wat op dat moment het beste dient voor het dier, wat het nodig heeft. De healing is voor oudere dieren en voor oudere dieren die chronische klachten hebben. De healing brengt een gevoel van welzijn en rust.
Wanneer een healing heeft plaatsgevonden kunnen gaandeweg signalen worden opgemerkt, wat het de heling het dier heeft gebracht, deze signalen kunnen subtiel zijn.

Hoe gaat een heling op afstand voor oudere dieren?

We spreken een datum en tijdstip af voor de helingsessie, en stuur ik je een intakeformulier toe. Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, vraag ik om een foto van jouw dier, waar het alleen op staat en waar ik de ogen kan zien.
Een half uur nadat de healing heeft plaatsgevonden, neem je telefonisch contact met mij op en deel ik je wat ik heb waargenomen tijdens de heling.

De healing duurt een half uur met nagesprek daarna.

Bij ziekte en/.of lichamelijke klachten raad ik ook altijd aan een dierenarts te raadplegen

Nazorg

De heling wordt geïntegreerd in het energiesysteem en het lichaam. Dit kan heel snel gaan of het heeft wat meer tijd nodig om in te dalen, 3 tot 4 weken. In die tijd kun je mij emaillen of een Whatsapp sturen wanneer je nog iets wilt vragen of het dier nog ondersteuning nodig heeft. Indien nodig geef ik een korte healing op afstand om het dier een extra boost te geven.