Wist je dat..

Mensen en dieren veel meer op elkaar lijken dan wij realiseren? We hebben nagenoeg dezelfde anatomische kenmerken en we kennen ook dezelfde emoties. Het dier kan, net als de mens, vreugde ervaren, verdriet, jaloezie, pijn, angst, boosheid en liefde.

Het energiesysteem kan door stress, pijn of trauma ontregelt zijn

Net als ieder mens bestaat een dier uit een netwerk van energievelden. Het energiesysteem kan door stress, pijn, of trauma ontregelt zijn. Door deze verstoringen wordt de doorstroming van levensenergie in het lichaam van het dier belemmert, waardoor er fysieke of psychische klachten kunnen ontstaan. Evenals de daarmee gepaarde gedragsproblemen, zoals agressie of angstig gedrag.

Energetische blokkades worden opgeheven.

Een energetische behandeling (healing) kan een bijdrage leveren aan het herstel van het dier, omdat het ervoor zorgt dat energetische blokkades worden opgeheven zodat de levensenergie (Chi) weer gaat stromen en het zelfgenezend vermogen hiermee wordt aangespoord.

(Echter kan het zijn dat een dier zelf niet de wilskracht heeft, dan kan het lastig zijn, net als bij een mens).

Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik ook altijd aan een dierenarts te raadplegen.

Waar kan een healing bij helpen?

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk, klachten, fysiek, psychisch, gedragom pijn te verlichten

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk, klachten, fysiek, psychisch, gedragom trauma los te laten

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk, klachten, fysiek, psychisch, gedraghet dier in balans brengen bij emotionele (gedrags)problemen
(bijv. na overlijden van maatje / huisgenoot, familielid)

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk, klachten, fysiek, psychisch, gedragom een laag immuunsysteem op te bouwen en te versterken

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk, klachten, fysiek, psychisch, gedragdraagt bij aan genezing bij fysieke klachten en blessures

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk, klachten, fysiek, psychisch, gedragdraagt bij aan sneller herstel bij letsel, ziekte en operaties

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk, klachten, fysiek, psychisch, gedragverstoringen opruimen door depressie, spanning, angst

 

praktijk holistisch, welzijn voor dier en mens, healing, energetische behandeling

Testimonials

Hondje Jans (fel aan de lijn buiten, agressief naar honden en mensen)
Beste Saskia, we merken hier allemaal een verschil bij Jans. Ze is vrolijker en meer ontspannen. Verder iets minder fel buiten. Ik werk weer met brokjes met wandelen, dat helpt ook. Dank.
Groetjes Annemarie

Testimonials

Paard Balou (bevrijden van negatieve energie en of blokkades die zijn persoonlijke en lichamelijke groei kunnen beperken, stijf achterbeen)
Welnu, wij merken echt verandering bij Balou echt heel mooi.
Zijn uitstraling is zo ongelooflijk veel veranderd.
Ook Ivy merkt met het rijden dat Balou steeds meer vooruit gaat en is ook minder schrikachtig.
Hij straalt rust uit en doet zijn best.

Hij is afgelopen week weer geschrokken van busje wat te hard en dicht langs hem kwam en zit de schrik er weer beetje in. (Ook bij mijn dochter:) ) Toch heb ik er nu meer vertrouwen in. Kost gewoon tijd om hem wat meer verkeersmak te krijgen.
Mijn dochter gaat voorzichtig te werk met hem en voor nu laat ik dit ook zo gebeuren. Gewoon tijd en de rust nemen om elkaar te leren kennen.
Inmiddels hopen wij binnenkort behandeling van osteopaat voor Balou te kunnen regelen en zijn wij gaan kijken naar massage voor paarden op Google. Nog niet van gekomen maar gaan ermee aan de slag.

Sowieso vinden wij allemaal dat hij nu veel meer zijn persoon of karakter laat zien en dat is echt mooi. Gewoon het krijgen en geven van vertrouwen vinden wij al een hele grote stap voorwaarts.
Saskia nogmaals heel erg bedankt voor je uitgebreide healing echt super.
Lieve groeten,
Iris van Genderen

Testimonials

Katje Rakker (verlies en rouw)
Graag wil ik weer een afspraak maken voor Rakker, bijvoorbeeld woensdag 7 juni. Ik merk dat de behandeling heel goed is geweest. Zijn energie stroomt steeds meer en hij neemt zijn rust. Hij durft nu ook alleen in de huiskamer te blijven als ik ergens anders ben. Het voelt voor mij wel goed als je weer langs wilt komen. Zonnige groeten, iris.

Testimonials

Hoi Saskia,

Hierbij een vervolg bericht: Na afloop was Rakker heerlijk ontspannen en zijn energie stroomt nog beter. Ik merk dat zijn lichaam ook aan het opschonen/ontgiften is. Het verslag en de vervolgsessie geven mij inzicht om met mijzelf verder aan de slag te gaan. Heel waardevol. Het is duidelijk dat Rakker mij spiegelt en dat ik samen met hem mooie stappen kan maken. Ik ga Rakker loslaten zodat wij samen kunnen genieten van het nu.

Testimonials

Saskia en ik hebben dezelfde opleiding gedaan (reading en healing, geestelijke heelkunde) en ik heb het talent van haar mogen aanschouwen en ervaren. Zij is een krachtige healer met werkelijke interesse in haar cliënt/medemens.

Met dieren is zij net zo goed.Toen mijn hond werd aangereden en ernstig gewond was, heeft zij hem geheeld. Hij is er helemaal bovenop gekomen! Petri de la Croix