Healing-coachingstraject HSP

Healing Reading Coaching

Ik help je op een persoonlijke en doelgerichte wijze op weg om innerlijke onbalans in jezelf te transformeren. Groei van zelfliefde te bevorderen (je authentieke Zelf durven zijn) en zelfvertrouwen (trouw zijn aan jezelf). Zodat je meer en meer gaat leven vanuit je ware essentie. Waardoor je vreugde in jezelf ervaart en in het leven.
Alle antwoorden zijn in jezelf te vinden, maar soms kan het lastig zijn om die zelf naar boven te halen. Hierbij kan ik je goed helpen.

Terugkomen in je eigen Oorspronkelijke essentie

Daarbij nodig ik je uit om bewust de keuze te maken om jezelf waar te nemen en eerlijk naar jouzelf te kijken. Met het doel om terug te komen bij je ware natuur. Dan kunnen we samen positieve resultaten bereiken.
Wanneer er weerstand is bij je, je kijkt je emoties niet aan, dan werkt de healing niet goed, omdat je het tegenhoudt.
Het gaat erom dat je Je gedachten, ingesleten gewoontes en emoties gaat omarmen. Dit is een daad van liefde. Zodat je ze kunt verwerken en los kunt gaan laten, en je daardoor je lichter gaat voelen.
Als je dat niet doet, bepaalt het je leven.
“If you feel, you heal”.

Grootste blokkades worden opgeruimd

Mijn holistische benadering staat centraal; Lichaam, Ziel en Geest zie ik als één geheel. Ik ben heel sensitief en door waarnemingen via mijn intuïtie en met mijn helende kwaliteiten krijg ik helder te zien waar blokkades liggen, de oorzaak van de blokkades en wat er nodig voor is om deze op te lossen. Wat er los gelaten mag worden, zodat je bij je je natuurlijke staat van zijn kan komen.

De grootste verstoringen en ballast worden bij je opgeruimd op verschillende bewustzijnsniveaus (Dagbewustzijn/Persoonlijk Zelf/ Ego, Hoger zelf, Kosmisch zelf en Innerlijk kind). Vastzittende oude energie van blokkades wordt in je Energiesysteem geschoond en opgeruimd. En het opgeruimde gebied vul ik op met licht en liefde en een gezonde flow van energie. En tijdens de heling wordt je ook goed geaard, kom je weer goed in je lichaam te zitten, in je kracht. Je voelt je steeds beter in je vel zitten en je voelt je lichter. En je zult dan ervaren dat je ook veel minder last gaat hebben van vermoeidheid en van andere prikkels uit de omgeving. Door de gronding kun je weer gaan voelen. Omdat je weer goed in je lichaam bent.

Zelfhelendvermogen wordt aangespoord

Door de energetische behandelingen kunnen veranderingen op zowel fysiek- als geestelijk niveau plaatsvinden. Omdat de vitale levensenergie weer goed kan doorstromen. Klachten verminderen of verdwijnen, omdat het zelfhelendvermogen in jouw systeem/lichaam wordt aangespoord volgens de oorspronkelijke gezonde blauwdruk.

Echter kan het ook wat meer tijd nodig hebben, dit is afhankelijk van de hulpvraag. Meerdere sessies zijn dan nodig, om te werken op meerdere lagen en bekrachtigen het proces.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is concreet, ik bied een luisterend oor en ik begeleid je met compassie, respect, en goed gevoel voor humor, in een veilige omgeving.
Vanuit jouw eigen krachten/talenten draag ik bij in jouw innerlijke groei. De weg wordt vrij gemaakt, zodat je verder kunt op jouw pad.

Je kunt tijdens en na een healing het volgende ervaren:

Tintelingen, vibratie voelen, het voelen van kou of warmte, ontspanning in je lichaam, zien van beelden en kleuren, je slaperig voelen, veel gapen. Scherper en helderder zien,  je energieker voelen, hoofdpijn of andere pijnen kunnen verdwijnen, je voelt je vaster op de benen staan, je hebt meer rust in je hoofd.
Of je kunt je wat ‘beurs’ voelen, omdat er in je lijf iets is gebeurd door de werking van de healing, er wordt op diep niveau bij je schoongemaakt. Dit gevoel verdwijnt vanzelf weer.
Door healing kunnen emoties en ballast wat in je systeem nog aanwezig is, naar de oppervlakte komen, om uit te kunnen wasemen. Zodat het kan worden losgelaten. En dat is ook nodig om te helen.

Mocht je niet gelijk iets ervaren, weet dan dat de heling wel werkt en door je heen blijft werken. En dat het gaat brengen wat je nodig hebt.
Het is vaak subtiel: Je kunt letten op signalen als dat je beter slaapt, je hebt meer geduld, meer begrip opbrengen m.b.t. een bepaalde situatie of een persoon, pijntjes worden minder/verdwijnen, je voelt je beter in je vel zitten, je begint meer voor jezelf op te komen, je voelt je meer stabiel, je ervaart meer innerlijke rust.

Terugkomen in jezelf, je wezenlijke kern

De healing, reading, coachingssessies bieden je een duurzame verandering:

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuïtief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijkDoordat je weer in je lijf (gronding) zit, ben je veel veel minder gevoelig voor prikkels

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk Je mag weer voelen en vertrouwen op je intuïtie, in plaats van je laten leiden door je denkgeest die op overleven gericht is

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijkJe hooggevoeligheid kun je omarmen en kun je gaan inzetten voor jezelf en anderen

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuïtief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijkOude ballast wordt opgeruimd, je krijgt helder inzicht in jezelf

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijkJe maakt mooie groeistappen in je persoonlijke ontwikkeling, je komt meer bij jeZelf, je essentie

Saskia Tiemens, welzijn voor dier & mens, energetische behandeling, healing, energie, energetisch therapeut, coach, intuitief coaching, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, holistisch praktijk De healingmethode waar ik mee werk, gaat zeer diep en pakt klachten aan bij de kern, daar waar de oorzaak ligt

Hoe ziet een energetisch behandelingstraject eruit?

Na kennismaking via e-mail of telefoongesprek, stuur ik je, wanneer een afspraak is gepland, een intakeformulier toe. Aan de hand daarvan starten we aansluitend met een basissessie. De healingsessie vindt op afstand plaats, energie kent geen afstand en tijd, en de energieoverdracht van de healing wordt gelijk ontvangen.
Het geeft ook meer rust waardoor je je meer kunt overgeven aan de healingsessie.

Een gemiddeld behandelingstraject bestaat uit 3 sessies van 2 uur.
Uit (eigen) ervaring heb ik ondervonden dat meerdere sessies je proces bekrachtigen en sneller transformatie brengen van jouw groeithema. Want het heeft zich laag voor laag opgestapeld door de jaren heen. Wanneer de grootste blokkades zijn losgemaakt en opgeruimd, kunnen er weer kleinere blokkades daaronder naar de oppervlakte komen. En dit is een normaal genezingsproces.

De basis is, om je relatie met oude gewoontes en gedachtes, te gaan transformeren. Door jezelf te gaan waarnemen, zonder oordeel. Dit gaat jou helpen om meer naar binnen te gaan. Om meer bij je ware essentie te komen: blij, vertrouwen, zorgeloos, lichtheid, creatief. Emoties en gevoelens zijn er wel, want we zijn ook mens, maar je identificeert je er niet meer mee, het mag er zijn en uitwasemen.

De energetische behandelingen helpen jou hierbij en je krijgt tools mee. Om jouw doel, jouw wensen, te bereiken en die te integreren in jezelf. Vertrouwen te hebben in jouw proces.

Dit is een onderdeel van je groei/helingsweg, om bij je ziel, je licht te komen, en daardoor bij je innerlijke kracht, die liefde is.

Naast het volgen van een traject kun je bij mij ook terecht voor een losse energetische behandeling op afstand inclusief coaching.
In het verleden hebben cliënten ook met één sessie goede vooruitgang geboekt.

Nazorg

De healing wordt geïntegreerd in je energiesysteem en lichaam, dit kan heel snel gaan, of het heeft wat langer tijd nodig. Dit is voor een ieder uniek.
We hebben online contact via email, een week na de behandeling, of telefonisch. En Indien echt nodig, geef ik als nazorg nog een korte healing op afstand om extra ondersteuning te geven
Je kunt van iedere healingsessie een uitgebreid of een kort verslag ontvangen (optie) die versleuteld naar je wordt verstuurd.