Een healing bij klachten

Een healing helpt om verstoringen in het energieveld van jouw dier op te heffen, waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaatsvinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen. Het dier gaat zich beter voelen, dit kan heel snel gaan binnen 1 sessie, echter kan het wat meer tijd nodig hebben, uit ervaring kunnen dit 3 sessies zijn. Dit is afhankelijk van de klacht.

Ik help jou en je dier op een persoonlijke en resultaatgerichte manier bij het vinden van de antwoorden en oplossingen bij jouw hulpvraag omtrent de klachten waarmee het dier kampt.

Hierbij staat mijn holistische benadering centraal; lichaam, ziel en geest beschouw ik als één geheel. Door waarnemingen via mijn intuïtie en helende kwaliteiten krijg ik helder te zien waar de blokkades liggen, waar de oorzaak van een probleem zit en wat er nodig is om deze op te lossen.

Voor welke dieren?

Een healing kan helend werken voor dieren met een fysieke klacht of met bepaalde gedragsproblemen (vaak liggen daar emotionele processen aan ten grondslag, als gevolg van trauma.
Ik behandel katten, honden en paarden.

 

energetische behandeling, dieren, healing, balans, hond, paard, kat

 

Hoe werkt een healing voor dieren?

Voor dieren is het fijn als ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven Ze voelen zich daar veilig. Ik behandel uitsluitend dieren op locatie.

Ik geef ook energetische behandelingen op afstand. Dit heeft dezelfde uitwerking.
Het geven van energie kan heel wat losmaken, het is fijn als je bij jouw dier bent, zodat je de werking van de energie eventueel kunt zien tijdens het proces van de behandeling. Echter het is niet noodzakelijk dat je erbij moet zijn. Elke behandeling is uniek en kan bij ieder dier weer anders zijn.

Je kunt gaandeweg na de behandeling signalen opmerken, bijvoorbeeld dat het dier dieper gaat slapen (helingsproces), minder angstig wordt, meer van zichzelf laat zien, meer vertrouwen krijgt, meer gaat knuffelen, het heeft minder pijn, het dier wordt rustiger, zit beter in zijn / haar velletje e.m.

Er vindt altijd eerst een kennismaking en intakegesprek plaats. Bij het geven van healings op afstand, kan dit ook telefonisch plaatsvinden. Ik stuur je, wanneer een afspraak is gepland, een intakeformulier toe. Jouw wensen en de problemen die het dier heeft, worden in beeld gebracht. De behandeling stem ik daarop af en mijn bevindingen bespreek ik in het nagesprek; Een half uur nadat de healingsessie heeft plaatsgevonden, neem je telefonisch contact met mij op en deel ik je wat ik heb waargenomen tijdens de healing.
Ik maak hier ook een verslag van die ik per mail opstuur, dit is meestal binnen een week.

Nazorg

Een week na de sessie is er e-mailcontact (en indien nodig telefonisch contact), waarin ruimte is voor uitwisseling en evaluatie van ervaringen naar aanleiding van de behandeling.
Indien nodig geef ik als nazorg nog een korte healing op afstand om een extra boost te geven.
De heling wordt geïntegreerd in het energiesysteem en lichaam van het dier. Dit kan heel snel gaan, maar het kan ook wat meer tijd nodig hebben, afhankelijk van de klacht (en van de eigenaar).

N.B. een energetische behandeling voor dieren kan ondersteunend werken bij emotionele- of andere medische behandelingen, maar is er geen vervanging voor.

Wil je een afspraak maken?