Een healing bij klachten

Een healing helpt om verstoringen in het energieveld van jouw dier op te heffen, waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaats-vinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen.
Het dier gaat zich beter voelen, dit kan heel snel gaan binnen een sessie, echter kan het ook wat meer tijd nodig hebben, dit is afhankelijk van de klacht. Meerdere sessies zijn dan nodig en bekrachtigen het proces. Ik geef maximaal 3 sessies.

Ik help jouw dier op een persoonlijke en doelgerichte wijze bij het vinden van de antwoorden en oplossingen bij jouw hulpvraag omtrent de klachten die het dier heeft.

Hierbij staat mijn holistische benadering centraal; lichaam, ziel en geest zie ik als één geheel. Door waarnemingen via mijn intuïtie en helende kwaliteiten krijg ik helder te zien waar blokkades liggen, waar de oorzaak van een probleem zit en wat er nodig is om deze op te lossen, het los te laten.

Voor welke dieren?

Een healing kan helend werken voor dieren met een fysieke klacht of met bepaalde gedragsproblemen (vaak liggen daar emotionele processen aan ten grondslag, als gevolg van trauma.
Ik behandel katten, honden en paarden.

Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik ook altijd aan een dierenarts te raadplegen.

 

energetische behandeling, dieren, healing, balans, hond, paard, kat

 

Hoe werkt een healing voor dieren

Voor dieren is het fijn als ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven, ze voelen zich daar veilig.

Ik geef energetische behandelingen op afstand. Dan is er meer rust. Ik stem mij af op jouw dier en ik heb dan gelijk verbinding met het dier. Energie kent geen afstand en tijd. En de energieoverdracht van de healing wordt gelijk ontvangen.
De grootste verstoringen worden losgemaakt en opgeruimd in het hele energiesysteem op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, waar de beleving van ervaringen worden opgeslagen.

Het geven van energie en het losmaken en opruimen van blokkades/trauma brengt het genezingsproces in beweging. Het is fijn als je bij jouw dier bent, zodat je de werking van de energie eventueel kunt zien tijdens het proces van de behandeling. Echter het is niet noodzakelijk dat je erbij moet zijn. Elke behandeling is uniek en kan bij ieder dier weer anders zijn.
Dieren zijn heel gevoelig en kunnen hun eigenaar spiegelen, wat een mooi bewustzijnsproces kan zijn voor je eigen ontwikkeling.

Je kunt gaandeweg na de behandeling signalen opmerken, bijvoorbeeld dat het dier dieper gaat slapen (helingsproces), minder angstig wordt, meer van zichzelf laat zien, meer vertrouwen krijgt, meer gaat knuffelen, het heeft minder pijn, het dier wordt rustiger, zit beter in zijn/haar velletje e.m.

Je kunt een healingsessie voor je dier aanvragen via het contact formulier of via de mail. Ik voel altijd in, of mijn aanbod past bij de hulpvraag. Mocht je eerst een (telefonisch) kennismakinggesprek willen (20 minuten), dan kun je dit ook aangeven. Ik stuur je, wanneer een afspraak is gepland, een intakeformulier toe. De specifieke hulpvraag met betrekking tot jouw dier, wordt in beeld gebracht. De behandeling stem ik daarop af en mijn bevindingen bespreek ik in het nagesprek;

Een half uur nadat de healingsessie heeft plaatsgevonden, neem je telefonisch contact met mij op en deel ik je wat ik heb waargenomen tijdens de healing.
Hiervan kun je ook een verslag ontvangen als je daar voor kiest (uitgebreid of kort verslag). Het verslag verstuur ik per mail, dit is meestal binnen een week tot 10 dagen.

Nazorg

Een week na de sessie is er e-mailcontact (en indien nodig telefonisch contact), waarin ruimte is voor uitwisseling en evaluatie van ervaringen naar aanleiding van de behandeling.
Indien nodig geef ik als nazorg nog een korte healing op afstand om een extra boost te geven.

De heling wordt geïntegreerd, daalt in, in het energiesysteem en lichaam van het dier. Dit kan heel snel gaan, maar het kan ook wat meer tijd nodig hebben, afhankelijk van de klacht (en van de eigenaar).

♡ Het brengt een gevoel van welzijn en rust en herstelt de innerlijke harmonie

Wil je een afspraak maken?