Gedichtenbundel zeg ja tegen jouw licht, voor bewustwording en innerlijke groei, saskia tiemens, energetisch therapeut, bewustzijn coach, healer, welzijn voor dier & Mens
Mijn Gedichtenbundel ‘Zeg Ja tegen Jouw Licht’ is gepubliceerd♡
Ik ben er ontzettend blij mee!
Deze gedichtenbundel is om je te inspireren en inzichten te geven, om je ware essentie te vinden, en deze meer en meer te voelen, te ontplooien en te leven.
De weg naar je Ware natuur. Wat hoort bij jou en wat niet. Wie ben jij Werkelijk?

Vanuit je Essentie leven maakt je blij, lichtvoetig, creatief, zorgeloos en vredig. Je vibreert op een hoge trilling/frequentie.

Thema’s als Vergeving, Dankbaarheid, Accepteer Jezelf, Ons Lichaam, de boodschapper, Wedergeboorte én meer, zijn te vinden in de bundel.

De gedichten komen voort vanuit mijn eigen levenservaringen, strubbelingen, groei en verkregen inzichten, op mijn zoektocht om te ontdekken Wie ik ben en dit te begrijpen. De gedichten zijn geschreven vanuit een positief perspectief.
Deze gedichten wil ik graag met je delen. Om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wie je Werkelijk bent.

Er is ook een mooie meditatie te vinden in de bundel, om uit je hoofd te komen en in je Hartcentrum te zijn.

Dat de inhoud van de gedichtenbundel je mag aanraken, inspireren en je bekrachtigen. De prachtige tekeningen en aquarel afbeeldingen bij de gedichten dragen hier ook waardevol aan bij.

Als je interesse is gewekt in mijn gedichtenbundel, voor jezelf of om als cadeau te geven, kun je het bestellen via onderstaande oranje button.

Lieve groet,
Saskia