Een Nieuwe Aarde✨🌏🌟

Een Nieuwe Aarde, het is geen utopia, echter het is waar wij voor kunnen staan. Door te gaan herinneren wie wij Werkelijk zijn en wat wij al van nature kunnen. En door te vertrouwen op onze eigen innerlijke lichtkracht.

Je ziet meer en meer, dat schellen van de ogen vallen.
Meer en meer wordt er in eigen soevereiniteit gestapt, op eigen innerlijke kracht en leiding vertrouwd.
Opstaan vanuit het Hart❤️ is daarbij heel belangrijk en essentieel, want waar wij ons op focussen wordt onze realiteit. Wat we uitzenden, dat trekken we ook aan, het is een Universele wet, het gelijke trekt het gelijke aan. Wij zijn van dezelfde stof gemaakt.

Wat zou jij echt willen voor jouzelf? En voor je medemensen? Voor de dieren? voor de natuur? voor de planeet waarop wij leven?

Waar ik zelf aan denk is:
Wat brengt harmonie?
En samenwerking?
Voorspoed en overvloed voor iedereen in de wereld?
Wat brengt Verbinding?
Gelijkwaardigheid?
Vrijheid?
Vreugde?
Liefde?
Vrede?
En gezond biologisch voedsel?
Hoe komen wij daaraan? En kunnen we daar zelf ook aan bijdragen?
Hoe kunnen we dit bereiken?
Wat is hier voor nodig?

Wie ben jij?

Wie ben jij?
Zonder jouw huis, zonder partner, zonder kleding, zonder je werk of school, zonder paspoort, zonder nationaliteit, zonder je opleidingen en diploma’s?
Wie ben Jij?

Wat als je je herinnert om te vertrouwen op je eigen innerlijke en hogere leiding?
Je intuïtie, je hart?

Door je vibratie, je energetische staat van zijn te verhogen, door je te richten op wat je blij maakt, die keuze te maken.
En de programmeringen vanuit onze kindertijd, voorouders en maatschappij, die in onze onderbewustzijn nog voortleven, de verhalen die we onszelf en vaak ook aan anderen vertellen, bewust te maken, te helen en los te gaan laten?
Omdat ze aangeleerd zijn of opgedrongen, het niet van ons is en ons functioneren en welzijn zelfs kunnen belemmeren?

Een Nieuwe Aarde ontstaat, door verhoging in trilling en verruiming van bewustzijn. Het innerlijk oog ziet weer en weet. Spannend, echter onvermijdelijk en noodzakelijk, het is begonnen✨
Na duizenden jaren van vertroebeling en onwetendheid, afhankelijkheid en volgen, is er Licht in de duisternis om Balans te brengen op Aarde en haar bewoners, wij allemaal.

Wij, energetische lichtwezens die we zijn in een menselijk jasje, met een menselijk ontwaken. Wij die ons zelf kunnen redden en daarmee ook andere levensvormen, door in onze eigen soevereiniteit te stappen en samen te werken, te verenigen vanuit liefde.

Want liefde, vanuit ons Hart, brengt Licht op Aarde.
Vergeet niet: Waar wij ons op richten, wordt onze realiteit ❤️️

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *