Depressie (door emoties)

Belangrijk is om naar de fundamentele oorzaak te kijken waardoor een depressie is ontstaan. Het geven van antidepressiva  zorgt er niet voor dat de oorzaak verdwijnt, maar het dempt het gevoel waardoor het lijkt alsof het er niet meer is.

Je lichaam geeft een signaal af dat er iets mis is, het is een boodschap. Dit signaal zou je niet moeten onderdrukken, durf de moed te hebben om het te onderzoeken wat er achter zit, dan pas kan het geheeld worden.

Het kan bijvoorbeeld komen doordat er bepaalde problemen zijn waar je niet uit komt, bijvoorbeeld op je werk, misschien wil je een andere baan, maar je durft niet te kijken voor ander werk, je bent misschien bang om de ‘zekerheid’ van een vaste baan op te geven, of je weet niet hoe je dit kunt aanpakken, of je leeftijd houdt je tegen, omdat de buitenwereld dit tegen je zegt.
Of misschien heb je problemen met je familie, voel je je niet gesteund, heb je intense gebeurtenissen meegemaakt die in je hoofd blijven spelen. Of misschien heb je een dierbare verloren, waar je het heel moeilijk mee hebt en het niet hebt verwerkt.

Emoties

Elke gedachte en emotie is energie, die energie stroomt door je lichaam en je energiesysteem en geeft een reactie. Als je de emotie niet uit, dan blijft de energie daarvan in je energieveld én je lichaam opgeslagen.

Het zijn krachtige energieën die direct invloed hebben op het functioneren van je lichaam. En als er zoveel emoties zijn dat je niet meer weet hoe alle emoties geuit moeten worden, dan loop je vast. De levensenergie stroomt niet meer, het staat stil. Uiteindelijk gaat je gronding, dat is de verbinding met de aarde, gaat los. Er kan dan helemaal geen ontlading van energie meer plaatsvinden en je kunt er helemaal niets meer bij hebben voor je gevoel.

Daarom is het zo belangrijk om te begrijpen wat de gebeurtenissen hebben veroorzaakt, in jezelf. Wanneer je hier niets aan gaat doen, kun je op den duur niet meer goed functioneren en krijg je een burn-out of word je zelfs ziek. En je kunt teveel prikkels niet meer verwerken, het is je allemaal teveel. Je wilt het liefste alleen zijn en je ervaart geen vreugde in je leven.
Je lichaam laat hiermee zien dat er verandering nodig is.

Je kunt ervoor kiezen om een privésessie bij mij te doen waarbij de zware energie wordt geschoond. De grootste blokkades worden weggehaald en dan gaat het weer bij je stromen.

Het kan zijn dat met slechts één sessie je van je probleem af bent. Het kan echter ook wat langer duren, omdat er dan meer oorzaken zijn die de energiestroom heeft vastgezet in je energiesysteem, laag voor laag, het kan jarenlang zijn opgebouwd, dat is teveel voor je in één sessie.
Stap voor stap, het is een onderdeel van je bewustzijnsproces, om bij je ziel, je licht te komen, en daardoor bij je kracht.

Wanneer die energie eruit is, zal je gronding blijvend hersteld zijn, waardoor je weer energie kunt afvoeren en opladen. Je gaat je dan ook weer beter voelen en fitter en je hebt hierdoor weer rust in je hoofd.

Hoe mooi zou het zijn om je emoties te onderzoeken, te omarmen en te helen, waardoor je in staat bent om jouw volledig potentieel te benutten en weer vreugde te ervaren in je leven, in je Lichtkracht te staan.