saskia tiemens, welzijn voor dier en mens, energetisch therapeut, coach, healer, healing, reading, hsp, hoog gevoelig, paard, kat, hond, atlantis activatie inwijding

Atlantis Activatie Inwijding

Atlantis

Ben jij spiritueel aan het ontwaken en ben je je misschien bewust van je vorige levens? Voel je je aangetrokken tot Atlantis? Veel lichtwerkers en starseeds zijn in deze tijd geïncarneerd om hun levenslessen en karma die ze hebben meegenomen uit de tijd van Atlantis, in evenwicht te brengen. Oude vaak onbewuste angst voor foute macht-kracht maakte dat je niet in je volledige kracht kunt staan. En bang bent om je kracht te misbruiken en anderen pijn te doen. Waardoor onbewust ook een vorm van boetedoening kan zijn ontstaan. En je hierdoor in de weggeefstand bent gekomen om karma op te ruimen en in balans te brengen.

Echter is nu de tijd gekomen, in de vorm van de verschuiving naar een hoger bewustzijn, om wat je niet meer dient, los te gaan laten (jezelf te helen). Waardoor je meer en meer jouw eigenheid kunt ontplooien, je authentieke waarheid gaat leven. En je anderen kunt helpen vanuit je Hogere zelf; niet meer vanuit de weggeefstand, maar vanuit je intuïtie naar dienstbaarheid.

Veel mensen denken dat Atlantis voorbij is, maar het bestaat in een andere tijdlijn nog steeds. Wanneer je je bewustzijn/vibratie verhoogt, zul je merken dat tijd een illusie is. En dat je af kunt stemmen op dimensies en werkelijkheden waarin jij nog steeds leeft. De hogepriesteres, de sjamaan, de heilige, de wijze, de Earth-keeper, het sterrenwezen; alles wat en wie je ooit bent geweest vanuit lineaire tijd gezien, ben je vanuit hoger perspectief nog steeds. En het is de bedoeling dat je in deze tijd, de kennis en wijsheid die je in jouw vorige en parallelle werkelijkheden/levens hebt opgedaan, herinnert en activeert. Zodat je vanuit je volledig potentieel kunt gaan leven, in samenwerking met al jouw zielendelen.

Kennis en wijsheid uit Atlantis

De energie waarin we in Atlantis leefden was heel hoog en zuiver en we leefden vanuit een hoger bewustzijn. Alles wat je als ziel ooit hebt meegemaakt en ervaren, zit opgeslagen in jouw lichaam, in jouw cellen en DNA. Wanneer je oude ballast, zwaarte en imprints gaat opruimen en je DNA geactiveerd wordt, zal je bewustzijn zich verhogen. En zul je steeds meer de wijsheid uit vorige en parallelle levens gaan herinneren. Je multidimensionale bewustzijn wordt geactiveerd. Je ervaart dat afstand en tijd een illusie zijn en je komt in contact met jouw hogere wezensdelen

Wie je was in de tijd van Atlantis, maar ook in Lemurië en het oude Egypte kan allemaal naar boven komen. Inclusief hele oude wijsheid en healingtechnieken waarmee je toen werkte. Je ervaart dat je nog steeds hetzelfde wezen bent als toen en kunt moeiteloos intappen in parallelle bewustzijnsvormen en werkelijkheden.

Het kan ook zijn dat je juist de minder fijne ervaringen uit die tijden gaat herinneren. Met als doel deze ervaringen te gaan helen in jezelf. Je mag jezelf vergeven als je dingen hebt gedaan die niet zuiver waren. En naar de ervaringen die niet fijn zijn geweest licht en liefde sturen. Spiritueel ontwaken en groeien houdt in dat je alle zwaarte, ballast en patronen/overtuigingen die jou niet meer dienen, gaat loslaten en transformeren. Zodat je jouw Lichtkracht kunt gaan belichamen en jouw zielsmissie kunt gaan verwezenlijken.

Inwijding en Heling

Met deze activatie (inwijding en heling) ontvang je een krachtige zuivering en heling. Het activeert je Atlantische Lichtcodes in een hoogfrequente LichtTempel van Healing.
Omgeven door Priesters & Priesteressen, Atlantische Kristallen & Schedels.
Maar bovenal is het een krachtige activatie en bekrachtiging van jouw zijn in de Gouden Atlantis frequenties. Die de herinnering aan en kennis van Atlantis in jou doet ontwaken.

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding & Heling
Een manual
Een certificaat