Aartsengel Zadkiel, Saskia Tiemens, welzijn voor Dier & Mens, energetisch therapeut, healer, reader, coach, reading, heling, vrouw, balans, inwijding, zelfafstemming, hooggevoelig, sensitief, vrouw, dier, kat, paard, hond

Aartsengel Zadkiel’s Amethist Straal van Overvloed

Aartsengel Zadkiel

De energieën van deze zelfafstemming stemmen je af op Aartsengel Zadkiel en zijn Amethist Straal van Overvloed. Ze verbinden je met de Aartsengel Zadkiel voor overvloed, welvaart, succes en harmonie op alle gebieden van je leven.

De energie van Zadkiel is ongelooflijk opbeurend, verhelderend en inspirerend. Hij kan worden opgeroepen om fysiek, emotioneel en spiritueel harmonie te brengen.
Om je te helpen je opnieuw te verbinden met je zielsdoel.

Zadkiel kan worden opgeroepen om je te harmoniseren met de energie van overvloed. En je in de stroom van geluk en voorspoed te brengen voor alle positieve dingen in je leven; goede gezondheid, rijkdom, vrienden, relaties, vreugde, geluk, succes, wijsheid. Aartsengel Zadkiel inspireert ware overvloed. En niet alleen van financieel gewin, maar in alle aspecten van ons leven. Hij is verbonden met de natuur en de overvloed van de aarde.

Je mindset helpen veranderen van gebrek naar overvloed

Aartsengel Zadkiel kan je helpen alle negativiteit los te laten die je vasthoudt rond overvloed. Waardoor de stroom van overvloedige energie naar je toe komt.
Hij kan je helpen je mindset te veranderen van gebrek naar overvloed.
Door je te laten herinneren aan je plaats in dit overvloedige universum, waar alles binnen ons bereik is.

De rol van Aartsengel Zadkiel is om de mensheid te helpen in alle zaken van overvloed. Om succes te brengen voor al onze inspanningen. Hij zal hoop brengen en je geest verheffen, door je te overladen met zijn amethiststraal van overvloed en licht.

 

GRATIS ZELFAFSTEMMING € 0.00
Alleen bij betaalde inwijding

Je ontvangt een handleiding voor de zelfafstemming